Top 10

// Ne fokus

image

Carla del Ponte: The Hunt

She arrested, jailed, and pressed charges as well became the subject of insults, both physical and public. She tried to write a book and this time the insults came from the Parliament Hall, the President, and the Prime Minister. ...
Full story
image

Biznesi do dialog

Philip Bay, Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë flet per Klan. Kompanitë amerikane kërkojnë një fushë loje me një sistem ligjor funksionues, kur në treg ndodhin abuzime. Favorizime as nuk kërkojnë e as i duan. Ndikimi i krizës ekonomike, rritja e investimeve, debati i dy liderëve kryesorë të politikës dhe përfitimet e biznesit...
Full story
image

"Albanians raise your voice"

Economics. Corruption. Tourism. Three hot topics USAID Albania Mission Director, Roberta Mahoney discussed with Klan Magazine. In this interview, Mahoney tells Albanians to raise their voice on corruption and provides her opinion on Albania and Albanians....
Full story